"Okos" Kriszta

2012.09.23. 15:27 KoMoRnYiK

És íme itt van Ő, a magyar Tévénézés legsármosabb lovagja, kinek segge kerekségénél csak a feje nagyobb, Itt van nekünk SeBa, azaz Sebesytén Balázs...

Az Ő műsorában is fordultak meg dimenzió harcosok szép számmal, kezdjük is rögtön Krisztával, aki... "okos"...

Nos, mivel Kriszta Okos, így elhagyta a videóban szereplő szintén agytröszt bakot az unokathásvírjéjér', mer' így legalább csháládba marad...

Nos, tény, a volt pasija se egy Jason Statham, de a Down kóros Petőfihez képest egy álompasi... :D

Nos, Kriszta nem igazán tudja, hány hét egy hónap, így nem tudja, mennyi idős terhes, de az biztos, hogy a kovász megkelt, mert önmagához képest is hatalmas a bele.

Az unokathásvír lényegében nem sok szerepet tölt be, néha elkápráztat minket bájos mosolyával, de ezen kívül nem igazán várhatunk tőle sokat.

Meg nem erősített forrásokból modell, és csak azért hívták be, hogy ilyentet is lássunk.

Köszönjük, megvolt, a hugyos lepedőt, amit a rémálmom eredményezett meg majd a Balázs kimossa.

Érdemes jól megnézni a ruházatot, mert sokat elárul a viselőjükről.

Lássuk csak...

István:

Túrkálós, segálycsomagos angol import vérvörös ing, fehér nadrág, Teszkhaúban kapható, akciósan 790Ft-os napszemcsi, és karika fülbavaló...

Ezek alapján egyértelműen tökéletes, és pontos jellemrajzot készíthetünk a delikvensünkről, ami a következőképpen néz ki:

Kisvárosi lumper suttyó, piti kis szar alak, aki mindig bagóért nyalta mások seggét. Kis kubikus köcsög, akinek ha ét hét alatt összejött 10.000, már rögtön ment, és vett egy ócska kínai rongyot, amit majd a falusi diszkhaúba rázhatott az olcsó sör mellett.

A testbeszédéből, hangjából, és egyéb metakommunikációs jeleiből szintén levágható, hogy 2 perc alatt elmegy, és utána 2 napig fel se áll neki.

Büszke a férfiasságára, s annak mind a 12 centijére, amit szigorúan fecskével véd, mivel faluhelyen az a menő...



Kriszta:

Nos, a Spice Girls-ös, '95-ös Geri Halliwell frizkó, amit a 400 Ft-os Kallos hajfesték rossz használata, és legalább 7 hetes lekopása eredményezett, már önmagában megér egy misét, no de hagyjuk, azt majd máskor...
A felső még lehetne jó is, csak nem ezen a bálnán, szinte szétreped rajta.

A fehér nadrág itt is befigyel, ám ami igazán megdobogtatta a szívemet, az a dzseki....

Istenem, milyen kellemes retró élményeket ébresztett bennem a Krisztina darázsderekán (de gonosz vagyok... :D ) hanyagul átdobott, és egyszeres görcsbe kötött dzseki!

A régi lakótelepi szipuzások, a hajnalig az úttesten fetrengések, és a '90-es évek szőrnyű pop zenéinek hangulatát hozta el nekünk Kriszta, aki nem szép, ellenben kibaszott csúnya!

És végül Attila, azaz: Petőfi Sándor elcseszett, Down-Kóros klónja:



A haja egyszerüen hibátlan, hűen tükrözi a felső mondatot.

A kockás ing valami konzseniális, nem is értem, miért lepett meg...

Jobban belegondolva, nem is tudok mást elképzelni rajta, ami ennyire passzolna szegényes egyéniségéhez.

A piszokfehér nadrág itt is befigyel, plusz a 700Ft-is Tiko-time utánzat karóra, valamint a szigorúan kézzel igazított Petőfi korabeli arcszőrzet.
Mint láthatjuk, hajára vagy hajolajat ken, vagy kibaszott zsírosra hagyja,. mindenesetre vessetek meg, de akkor is Ő a legszebb a három közül, engem kajakra megnyert!

Szólj hozzá!

Címkék: lol Attila Balázs Maúnika

A bejegyzés trackback címe:

https://komornyik.blog.hu/api/trackback/id/tr464797622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása