Mónika

2012.09.17. 00:04 KoMoRnYiK

Élete és munkássága


Teljes neve Erdélyi Mónika mester, kora ismeretlen, mert Az Erő segítségével képes megváltoztatni azt, így pontos adatot nem tudunk mondani. Nagy valószínűséggel Teréz anya egyik tanítványa volt, aki halála után azt a feladatot adta padawanjának, hogy mentse meg az ártatlan lelkeket a gonosztól. Mónika 2001-ben tűnt fel a képernyőkön, amikor egy show-műsornak álcázva megkezdte a lelkek megmentését. Több mint 11000 vendég érkezett hozzá, legtöbbjükön segített, de sajnos akadt egy-két olyan szerencsétlen lélek, akiken már elhatalmasodott a Sötét Oldal ereje. Nyaranta a műsor szünetet tart, ilyenkor álruhában harcol a gonosz ellen. Jelenleg Peruban tartózkodik, ahol árvákon és elhagyott kutyákon segít.

 

Képességei és fegyverei

 

Mindig magánál hordja lézerkardját, melyet mikrofonnak álcáz. Rendkívül képzett vívó hírében áll, csak öngyilkosok és aberráltak mernek kiállni ellene. Mestere Az Erő használatának, palettája szinte kifogyhatatlan. Képes kék-fekete ruhás embereket megidézni a semmiből, melyek utasításait követik és jól bírják az ütéseket és a köpködéseket. Ezek az emberek továbbá rendkívül erősek és legtöbbször könnyen elkapják a megmenteni kívánt lelket. Ilyen képességgel Dart Joshi, Mónika ellenfele is rendelkezik. Kiváló érzékkel képes széket lebegtetni, ami igen hasznos, ha szörnyeket kell távol tartani. Képzett az elmetrükkök használatában is, melyet leggyakrabban a szörnyek egymásnak ugrasztására használ, így ő nyugodtan mentheti meg a lelküket, míg harcolnak. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják, hogy Mónika képes halott mesterével beszélni, aki tanácsokkal látja el. Ez igen nagy előnyt jelenthet számára, mivel sok olyan vendége is van, aki halottakat lát, így képes kiszűrni azokat, akik potenciális tanítványok lehetnek, de eddig még nem talált rá méltó utódjára.


1 komment

Címkék: Maúnika Mónika

A bejegyzés trackback címe:

https://komornyik.blog.hu/api/trackback/id/tr704781597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása